EVENEMENTEN

How Can I help you 2 Cre8 your day ?

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

PERSONEELSFEESTEN

THEMA FEESTEN

FUNDRAISERS

Evenementen, feesten & meer

Wilt u dat uw feest, bedrijfspresentatie, release party, bijeenkomst of een ander type evenement de ultieme beleving oproept en de juiste sfeer creëert? Een gebeurtenis waar u en uw gasten met een glimlach op terug kijken? Cre8yourday is hierin de juiste partij door haar flexibiliteit, professionaliteit en grote betrouwbaarheid.

De wens van de opdrachtgever staat voorop. Of dit nou een adviserende rol is, het oppakken van de volledige organisatie of de styling die tot in de puntjes wordt verzorgd. Door onze expertise op dit gebied en goede samenwerking met betrouwbare externe partijen zijn wij in staat het perfecte evenement voor u te creëren.

Maar ook bij een 50 jarige verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of kinderfeestje help ik u graag! We gaan samen op zoek naar een verrassende invulling en maken het onvergetelijk.

 

 

Fundraisers & goede doelen

Ook draagt Cre8yourday met haar kennis, vaardigheden en netwerk graag bij aan fundraisers of andere goede doelen acties.

Dit jaar met Moederdag organiseert Cre8yourday i.s.m de Retraiterie Rottemeren en de hulp van vele lokale ondernemers een High tea & High wine waarbij de opbrengsten ten goede komen voor onderzoek naar kankerbestrijding.