REFERENTIES

Vrij laat in onze planning moesten wij onverwachts een nieuwe styliste zoeken. Samantha kon ons gelukkig helpen. En hoe! Ze heeft de styling gedaan en daarnaast ook het ceremoniemeesterschap (dat laatste in samenwerking met onze eigen ceremoniemeester). Ze heeft onze wensen perfect weten te vertalen zodat wij uiteindelijk een prachtige aankleding hadden op de locatie. Zij denkt met je mee en wij hebben niets dan lof voor haar! Prettige communicatie en een fantastische vrouw.
Ik kan haar vooral aanbevelen!!

Maurice & Noreen

Een dikke 10 voor Samantha ze heeft ons super goed geholpen! Ze begrijpt precies wat je bedoelt en vertaald het in een super uitvoering. Een toppertje!  Zonder haar had onze dag niet zo speciaal geweest

Joost & Stefanie

Als je geen zorgen wil hebben over en op je bruiloft moet je zeker kiezen voor Cre8yourday! Samantha zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en zorgt dat jullie voor de volle 100% van de mooiste dag van jullie leven kunnen genieten. Ze is heel lief en een tof mens. Wat is zij goed in haar vak! Echt een aanrader!

Vincent & Chantal

Via een bruidsgroep hebben we Samantha leren kennen. En de klik was er meteen. Een afspraak gepland en daar kwam ze even 2.5uur rijdend naar onze trouwlocatie. NIETS is te gek voor Samantha. Als je onbezorgd wilt genieten van je in ons geval Bruiloft moet je zeker weten Samantha boeken! Wat een geweldig mens. Ze denkt aan alles. Regelt alles zelfs zonder dat je het mee krijgt. En wat wil je dan nog meer dan genieten van zo’n mooie dag en zeker weten dat alles goed gaat! Wat wij wel heel fijn vinden en vonden is dat Samantha ook gewoon een alledaagse meid is. Lekker normaal en super spontaan! We zijn heel blij met jouw geweest dat jij voor ons 1 september 2017 hebt klaar gestaan. Hele dikke knuffel ♡

Arno & Natascha

Sam heeft voor ons een super gaaf feestje georganiseerd waarbij aan alles is gedacht! Van de slingers tot overheerlijke hapjes en drankjes! We hebben zelf helemaal niks hoeven te doen. Sam heeft alles tot in de puntjes geweldig verzorgd ! Super thanks voor de geweldige dag!

Nathalie

Ik wist me geen raad met t draaiboek en kwam er maar niet uit. Sam heeft ons geweldig geholpen. Ze heeft me helemaal tot rust gesteld en een super mooi draaiboek voor ons gemaakt. Als ik ooit nog een groot feest geef voor onze dochter bel ik haar gelijk weer! Ik raad haar iedereen aan. En wat is ze toch een lieve leuke aardige meid! Ik ben helemaal happy.

Kimberly

Samantha heeft erg goed geholpen met het ceremoniemeesterschap van mijn moeder. Ook kwam ze met erg veel creatieve oplossingen met betrekking tot de ruimte en het budget. Zonder Samantha had deze dag nooit zo mooi geweest en zo soepel verlopen! Ze is een lief, professioneel en warm persoon bij wie je je direct op je gemak voelt en ik zou haar dan ook bij iedereen aanraden..

Amber